Amazing Brainy and Funny Riddles

      No Comments on Amazing Brainy and Funny Riddles
Riddles

Here are the very famous and new Brainy Funny Puzzles And Riddles, you can read latest Riddles and ask your friend what is the answer. Enjoy latest riddles.

1) A Bank Near River?

Answer – Riverbank

2) What is big and yellow and comes in the morning, to brighten mom’s day?

Answer – School Bus

3) The more you take, the more you leave behind. What am I?

Answer – Footsteps

4) Take off my skin – I won’t cry, but you will! What am I?

Answer – An onion

5) I don’t have eyes, but once I did see. Once I had thoughts, but now I’m white and empty.

Answer – Skull

6) What belongs to you but others use it more than you do?

Answer – Your name

7) What is harder to catch the faster you run?

Answer – Your breath

8) What flies without wings?

Answer – Time

9) What is black when you buy it, red when you use it, and gray when you throw it away?

Answer – Charcoal

10) What is at the end of a rainbow?

Answer – The letter W

11) What gets whiter the dirtier when used?

Answer – A chalkboard

12) What is it that no man ever yet did see, which never was, but always is to be?

Answer – Tomorrow

13) I’m tall when I’m young, I’m short when I’m old. What am I?

Answer – Candle / Pencil

14) Mary’s Father Had Five Daughters.

Named Nana, Nene, Nini, Nono

What is the name of fifth one? = Nunu?!?!?

Well! Read The First sentence again!

Answer – Mary

[Total: 1    Average: 5/5]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *